مقام معظم رهبري هفته‏ ى دفاع مقدس، يادآور حادثه‏ يى عظيم و به بار نشستن نتايجى عظيم‏تر در سير انقلاب ماست و هيچگاه از ذهن ملت محو نخواهد شد.

دبيرستان نمونه دولتي فرهنگ اميد راه يافتن به قله هاي اقتدار را براي تمامي دانش آموزان عزيز ميهن از خداوند خواستارست.

زمان و مواد آزمون جامع تابستان ويژه پايه پيش دانشگاهي

برنامه هفتگي دبيرستان فرهنگ

اطلاعيه: كلاس بندي پايه اول عمومي101

پايه اول 102                               پايه اول 103

كلاس بندي پايه دوم :     كلاس 201           كلاس 202                  كلاس 203

كلاس بندي  پايه سوم :       كلاس 301                  كلاس 302

كلاس بندي پايه چهارم :     كلاس 401     كلاس 402     كلاس 403

كليه دانش آموزان موظف هستند در روز سه شنبه اول مهر ماه راس ساعت 7/15 صبح در مدرسه حضور داشته باشند .

نتايج درخشان فرهنگ را در كنكور  93 اينجا ببينيد.

18 رتبه 2 رقمي

38 نفر

16 نفر

2000-1001

3 نفر

2500-2001

2نفر

الهي! بر من منّت گذار و فرزندانم را در پناهِ خود نگاهدار و در صالحْ كردنشان و برخورداريِ من از آنان متنعّم فرماي. بر كاميابي‏شان بيافزاي، تندرستي‏شان بخش و دينشان را موافق حق و اخلاقشان را نيكو فرماي. آنان را نيكوكاراني پرهيزكار و صاحبان بينش و پندپذيران و سر به راهانِ راه خود قرار ده كه دوستداران تو را دوست و دشمنانت را دشمن باشند.

آغاز مي كنيم با شيرين سخن سعدي شيرازي

به نام خداوند جان آفرين          حكيم سخن در زبان آفرين

و با پيام خواجه ي شيراز به پذيره تان مي آييم كه

سلامي چو بوي خوش آشنايي      بدان مردم ديده ي روشنايي

و هم آوا مي گرديم با پند هاي گهر بار حكيم توس

زدانش نخستين به يزدان گراي     كه او هست و باشد هميشه به جاي

ز فرهنگ و از دانش آموختن      مجو چاره جز جانت افروختن

كه اندر جهان سود بي رنج نيست   كسي را كه كاهل بود گنج نيست

و گوش دل مي سپاريم به نغمه هاي آسماني مولا ناي عارفان

هر كه را جامه ز عشقي چاك شد   او زحرص و عيب كلي پاك شد

عشق آن بگزين كه جمله انبيا       يافتند از عشق او كار و كيا

عبادت به جز خدمت خلق نيست به تسبيح و سجاده و دلق نيست

دبيرستان هاي نمونه دولتي فرهنگ در سال 1375 به منظور جذب دانش آموزان مستعد و علاقه مند به تحصيل در رشته ادبيات و علوم انساني با هدف اعتلاي فرهنگ و ادبيات غني ايراني و اسلامي و ارتقاي كيفيت آموزشي در مناطق 16و 2 (پسرانه)و مناطق 13و 10 (دخترانه) با نظارت شوراي عالي آموزش و پرورش تاسيس گرديد.

نيروهاي آموزشي و پرورشي و اداري اين دبيرستان ها از بين كاركنان متعهد و با تجربه منطقه با پيشنهاد مدير مدرسه و ابلاغ رئيس اداره آموزش و پرورش انتخاب مي شوند .

اين دبيرستان ها علاوه بر كاركنان پرورشي و آموزشي ، جهت راهنمايي و ارشاد دانش آموزان در زمينه هاي مختلف آموزشي ، اخلاقي و رفتاري از دبير راهنما استفاده مي كنند.

دبيرستان دخترانه نمونه دولتي فرهنگ منطقه 13 با تعداد 280دانش آموز در پايه هاي تحصيلي اول ، دوم ، سوم ،و پيش دانشگاهي در 11كلاس هوشمند داراي فعاليت مي باشد . كليه كلاس ها هوشمند و كليه دبيران ار روش هاي نوين تدريس استفاده مي كنند .

كتابخانه غني با تعداد 11000جلد كتاب در زمينه هاي ادبي ، اجتماعي ، و سياسي

سايت كامپيوتر با گنجايش28دانش آموز

لابراتوار زبان مجهز به ويدئو پروژكتور ، و داراي كلاس هاي هوشمند با كليه امكانات

-------------------------------------------------------------